Methylcobalamin 5 mg 60 zuigtabletten

De actieve vorm van vitamine B12! Methylcobalamine is de biologisch actieve gereduceerde vorm van vitamine B12 die meteen door het lichaam kan worden gebruikt.

Meer informatie

41,08 incl. btw

Koopt u 2 of meer artikelen van hetzelfde product? Dan ontvangt u automatisch 15% korting op de hele bestelling! Vanaf 5 stuks van hetzelfde artikel ontvangt u zelfs 25%!

Meer informatie

Methylcobalamine is de biologisch actieve gereduceerde vorm van vitamine B12 die meteen door het lichaam kan worden gebruikt. Hierdoor heeft het een groot voordeel t.o.v. geoxideerde vormen zoals cyanocobalamine die eerst nog moeten worden omgezet in het lichaam voordat de vitamine B12 actief is. Bovendien kan methylcobalamine door het lichaam meteen worden gebruikt als methyldonor.

Vitamine B12:
• Ondersteunt een normaal energiemetabolisme en helpt bij de vermindering van vermoeidheid
• Draagt bij tot een normale werking van het zenuwstelsel en psychologische functie
• Is goed voor een normale werking van het immuunsysteem
• Ondersteunt een normaal homocysteïne metabolisme
• Draagt bij tot een normale vorming van rode bloedcellen en het celdelingsproces

Inhoud
60 zuigtabletten

Dosering
1 zuigtablet per dag

Opmerkingen
De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden. Methylcobalamin is een voedingssupplement en mag niet als vervanging worden gebruikt van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Koel en droog bewaren. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg voor gebruik uw arts of apotheker in geval van zwangerschap of borstvoeding.

Ingrediënten per zuigtablet
Vitamine B12 (methylcobalamine) 5 mg (200.000% RI*).

Ingrediënten: zoetstof (xylitol), stabilisator (sorbitol), vulstoffen (microkristallijne cellulose en rijstzetmeel), emulgator (natriumcarboxymethylcellulose), antiklontermiddelen (hydroxypropylcellulose, magnesiumstearaat en siliciumdioxide), vitamine B12 (methylcobalamine). *RI: Referentie-Inname

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 15% Tot 12,32
3 15% Tot 18,49
4 15% Tot 24,65
5 25% Tot 51,35