OmegaSan 3 120 softgels

OmegaSan 3 is een hooggeconcentreerd visolie supplement, zéér rijk aan de omega-3 vetzuren EPA en DHA. Het nutricijn is aangevuld met olijfextract voor een betere bescherming tegen vrije radicalen. De toevoeging van sesamlignanen helpt de gunstige effecten van visolie te versterken doordat de lignanen de DHA-stabiliteit in het lichaam verlengen.

Meer informatie

59,22 incl. btw

Koopt u 2 of meer artikelen van hetzelfde product? Dan ontvangt u automatisch 15% korting op de hele bestelling! Vanaf 5 stuks van hetzelfde artikel ontvangt u zelfs 25%!

Meer informatie

Deze sterk geconcentreerde visolie bevat een hoge dosis EPA en DHA die bijdragen tot de normale werking van het hart (bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA). DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen (bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA). Het olijfextract is een goede antioxidant en draagt bij tot een normale bloeddruk.


Wat zijn de uitzonderlijke kwaliteitskenmerken van dit geconcentreerde visoliepreparaat?

- Sterk geconcentreerd en hoog gedoseerd EPA + DHA-supplement uit visolie

- Vlotte opname en hoge biologische beschikbaarheid van EPA en DHA dankzij de triglyceridenvorm en een pre-emulsificatie (lecithine)

- Visolie van een beproefde kwaliteit en de hoogst mogelijke zuiverheid

- Verbeterde stabilisatie van EPA en DHA door toevoeging van het olijfextract en sesamlignanen

- Productieproces (GMP, ISO 14001 en HACCP gecertificeerd) verloopt in een gesloten systeem onder stikstofatmosfeer waardoor het risico op oxidatie van de omega-3 vetzuren (het ranzig worden) sterk wordt beperkt

- Friend-of-the-Sea-certificaat: duurzame visserij + ECO-vriendelijke productie

- Extra synergie met sesamlignanen, vitamine D en een hoogwaardig olijfextract


Inhoud: 
120 softgels


Dosering: 
2 x 1 softgel per dag

 

Ingrediënten: 
1 softgel bevat: Sterk gezuiverde visolie gestandaardiseerd op 42% EPA en 21% DHA in triglyceridenvorm (in totaal 75% omega-3 vetzuren of 750 mg per softgel) 1000 mg, Olijfextract (Olea europaea, fructus) gestandaardiseerd op min. 30% polyfenolen, 5% verbascoside en 1,5% hydroxytyrosol 50 mg, Sesamlignanen 5 mg, Vitamine D3 3,75 mcg (75% ADH).

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 15% Tot 17,77
3 15% Tot 26,65
4 15% Tot 35,53
5 25% Tot 74,03