Categorieën

Ultra Green Tea

ULTRA GREEN TEA, DE  HOOGKWALITATIEVE GROENE THEE IN CAPSULES!   

Nutrisan brengt al jaren TeaVital op de markt, een groene thee van de allerhoogste kwaliteit met een zéér hoge standaardisatie aan EGCG (minimum 7,1%). En dit is absoluut noodzakelijk om van de gezondheidseffecten van groene thee te kunnen genieten.                  

Aangezien niet iedereen graag groene thee drinkt, is vanaf nu ook groene thee in capsules beschikbaar onder de productnaam Ultra Green Tea.

Groene thee, al eeuwenlang een traditionele en populaire drank in China en Japan, bevat een complexe mix van bioactieve polyfenolen.

Ze worden onderverdeeld in twee grote groepen: flavanolen zoals de catechines (bijv. epigallocatechinegallaat of EGCG) en flavonolen (bijv. quercetine, kaempferol, myricitine). Veel van de gunstige effecten van groene thee zijn rechtstreeks toe te schrijven aan EGCG. Kennis over het EGCG-gehalte is daarom nuttig voor een reproduceerbaar fysiologisch effect.          

Ultra Green Tea is hoog gestandaardiseerd op ruim 45% EGCG, zodat elke vegecaps maar liefst 304 mg EGCG bevat. EGCG heeft een antioxidantwaarde die 25 tot zelfs 100 maal hoger is dan die van vitamine C en E, op zich al zeer sterke antioxidanten.

Groene thee beschermt de cellen tegen oxidatieve stress, helpt bij het afslanken, ondersteunt het bloedvatenstelsel, helpt de cholesterol beheersen, ondersteunt de  darmwerking, heeft een gunstige invloed op de werking van het immuunsysteem en zorgt ervoor dat wij soepel en ongeremd bewegen.

Waarom is Ultra Green Tea zo uniek?

• Bevat de hoogst mogelijke kwaliteit van groene theebladeren
• Strengst gecontroleerde groene thee op de aanwezigheid van pesticiden & zware metalen
• Enkel waterextractie zonder gebruik te maken van toxische solventen
• Bevat minstens 304 mg EGCG (epigallocatechinegallaat) per vegetarische capsule
• 1 capsule bevat de actieve bestanddelen van ongeveer 5 koppen groene thee
• Zeer arm aan cafeïne

Ultra Green Tea kopen? Dat kan via de onderstaande knoppen!