Categorieën

SaffraMed

SaffraMed combineert twee plantenextracten (Saffr’Active™ en curcuminefytosoom) van een wetenschappelijk bewezen kwaliteit, en is aangevuld met fysiologisch belangrijke nutriënten voor het zenuwstelsel (myo-inositol, zink, vitamine D en de vitaminen B6/B12/foliumzuur).

Saffr’Active™ is het beproefde extract uit de stampers van de saffraankrokus (Crocus sativus), gestandaardiseerd op crocine en safranal voor een betrouwbaar effect en grondig getest op de afwezigheid van pesticiden en andere contaminanten.

Curcuminefytosoom is het stabiele curcuminoïdencomplex dat onder patent gekoppeld zit aan fosfatidylcholine uit soja (fytosoomvorm). Deze fytosoomvorm testte 29 maal beter opneembaar dan het ongebonden curcuminoïdencomplex.

De vitaminen B6/B12/foliumzuur worden aangeboden in hun rechtstreeks fysiologisch actieve vormen, zodat ze in het lichaam niet eerst moeten worden omgezet. Vitamine D3 (cholecalciferol) is de best werkzame vorm voor het menselijk lichaam, bio-identiek aan de vitamine D die in de huid wordt aangemaakt onder invloed van UV-stralen.

Bent u gezondheidsprofessional en wilt u SaffraMed opnemen in uw aanbod? Neem dan contact op met Arts Food Supplements via 073 737 0129.