Categorieën

PermeaVit

Het product PermeaVit van de firma Nutrisan wint "Award Nutri- & Fytotherapie, Beste Product 2014"
De experts in België op het gebied van Nutri- & Fytotherapie verkozen het product PermeaVit van Nutrisan op het 15e Congres voor Nutri- & Fytotherapie tot meest innovatieve product. Nutrisan sleepte opnieuw de prestigieuze prijs ‘Award Nutri- & Fytotherapie, Beste Product 2014' in de wacht, dankzij de nieuwste ontwikkelingen op gebied van nutricijnen. Het is maar liefst de vierde keer in vijf jaar dat Nutrisan deze prijs binnenhaalt wat wijst op het uitzonderlijke niveau van het assortiment van Nutrisan.

PermeaVit
 is een hoogkwalitatief en ingenieus nutricijn (hoogwaardig voedingssupplement) voor de ondersteuning van de darm. Het product bevat een combinatie van hoog gestandaardiseerde plantenextracten en goed opneembare nutriënten zoals o.a. Aloë vera, rode iep, heemst, L-glutamine, N-acetylglucosamine, arabinogalactan, N-acetylcysteïne, zink, B-vitamines en vitamine C.

Aloë vera (Aloe vera) en heemst (Althea officinalis) zijn goed voor de darmwerking. Aloë vera draagt ook bij tot de inwendige reiniging van het lichaam. Verder dragen Aloë vera, selenium, foliumzuur, vitamine B6, zink en vitamine C bij tot de normale werking van het immuunsysteem.


Waarom kiezen voor Permeavit?
• Bevat plantaardige L-Glutamine via een ingenieus fermentatieproces
• Farmaceutische kwaliteit van L-Glutamine (100% zuiverheid)
• Uniek extractieproces (waterbasis) van arabinogalactan met wateroplosbare vezels en bioactieve flavonoïden
• Compleet biologisch aloë vera-extract van farmaceutische kwaliteit, vervaardigd via de gepatenteerde cryo-vera technologie -> een verfijnde vriesdroogtechniek die de verschillende lengtes van de polysacharidenketens bewaart
• Aloë vera bevat geen aloïne (irriterende stof) en contaminanten zoals zware metalen liggen zéér ver beneden de maximaal toegelaten grens
• Bevat natuurlijke N-acetylglucosamine (farmaceutische kwaliteit), ongeveer 3 maal meer biobeschikbaar dan glucosamine
• Formule bevat enkel ingrediënten in een relevante en efficiënte dosis
• Gezoet met steviolglycosiden
• Doordachte synergie van planten, aminozuren, mineralen en vitaminen


Wilt u meer informatie over PermeaVit? Klik dan op het product onderaan deze pagina.