Categorieën

Nutrisan Krill Oil Licaps

De unieke combinatie van omega-3 vetzuren met fosfolipiden en antioxidanten nu in een geurloze capsule!

Met omega-3 uit krill beschikt Nutrisan reeds jaren over omega-3 van topkwaliteit. De combinatie van de omega-3 vetzuren met fosfolipiden en antioxidanten, aanwezig in de krill, maakt krillolie uniek. In Nutrisan Krill Oil worden de omega-3 vetzuren aangeboden als fosfolipiden die onverteerd geabsorbeerd worden. Simpelweg dit verschil zorgt al voor een betere en snellere opname van de omega-3 vetzuren. 

Door het gepatenteerde, koude extractieproces ‘Ocean Extract process' zijn de omega-3 vetzuren bij Nutrisan Krill Oil (van nature) verbonden met natuurlijke antioxidanten zoals astaxanthine en moeten er geen antioxidanten toegevoegd worden. Nutrisan Krill Oil bevat maar liefst 7 x meer astaxanthine dan andere krillolie en dit is een gevolg van de koude extractie.

Nutrisan Krill Oil Licaps: Make better best!

Licaps zijn gepatenteerde capsules die gevuld kunnen worden met oliën. De licap is naast krill olie gevuld met stikstof en is niet doordringbaar voor zuurstof en water, waardoor er geen oxidatie kan gebeuren in de capsule. Dit garandeert een grote stabiliteit en maximaal behoud van omega-3 vetzuren en treedt er geen ranzigheid van de olie op. Door de volledige ondoordringbaarheid is de Neptune Krill Oil licap volledig geurloos!

Neptune Krill Oil vergelijk

De wand van de licap is 4x dunner dan die van een krillolie soft gel. Dit garandeert een snelle en volledige oplossing van de capsule.

Bent u een gezondheidsprofessional of winkel en wilt u Nutrisan Krill Oil Licaps opnemen in uw aanbod? Neem dan even contact met ons op via ons contactformulier of via 073 737 0129.