Categorieën

Nutrisan Krillolie

Wat is krillolie?
Krill of Antarctische krill (Euphausia superba) is een zwevende massa van kleine rode garnaalachtige schaaldiertjes die gedijen in de extreem koude wateren van de Noordelijke IJszee. Deze diertjes hebben een opmerkelijke samenstelling. Heel opvallend is het hoge astaxanthinegehalte in krill, een rozerood pigment met krachtige antioxidant capaciteit.

De biologische beschikbaarheid van de omega-3 vetzuren uit krillolie is uitstekend omdat zij gebonden zitten aan fosfolipiden en antioxidanten, waardoor zij vlotte bouwstenen vormen van alle celmembranen.

Toepassing krillolie
Vanaf 2003 kwamen bewijzen naar voren dat krillolie een significante gezonde bijdrage kan leveren, van soepele gewrichten tot een goede invloed op de bloedcirculatie, gunstige beïnvloeding van het lipidenmetabolisme, een betere gemoedstoestand en een vrouwelijk comfort rond de menstruatie.

Nutrisan Krill Oil
Nutrisan Krill Oil staat voor een betere opname van de omega-3 vetzuren (EPA en DHA) waardoor een lagere daginname volstaat. De antioxidantcapaciteit ligt 300 maal hoger dan van bijvoorbeeld vitamine E en vitamine A; hierdoor zijn de omega-3 vetzuren van nature beschermd tegen oxidatie.

Daarnaast bevat krillolie de omega-3 vetzuren EPA en DHA, die bijdragen aan de normale werking van het hart (het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA). DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen (het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA).

Voedingssupplementen op YouTube, blijf op de hoogte van al het nieuws Voedingssupplementen op FaceBook Voedingssupplementen op Twitter, blijf op de hoogte van al het nieuws Voedingssupplementen op LinkedIn, blijf op de hoogte van al het nieuws Voedingssupplementen op Google+, blijf op de hoogte van al het nieuws

Krillolie kopen?