CurcuPhyt 60 vegecaps

Kurkuma (Curcuma longa) als curcuminoïdenfytosoom draagt bij tot het behoud van soepele gewrichten. Het ondersteunt tevens de inwendige reiniging en verhoogt de weerstand van het organisme.

Meer informatie

32,38 incl. btw

Koopt u 2 of meer artikelen van hetzelfde product? Dan ontvangt u automatisch 15% korting op de hele bestelling! Vanaf 5 stuks van hetzelfde artikel ontvangt u zelfs 25%!

Meer informatie

Kurkuma (Curcuma longa) als curcuminoïdenfytosoom draagt bij tot het behoud van soepele gewrichten. Het ondersteunt tevens de inwendige reiniging en verhoogt de weerstand van het organisme.

Gepatenteerd fytosoomproces
Traditionele plantenextracten vormen een onschatbare bron van belangrijke, synergetische fytonutriënten. Helaas zijn veel van deze actieve bestanddelen moeilijk opneembaar in ons lichaam. De meest revolutionaire manier om maximaal van een lagere -maar goed verdraagbare dosis aan actieve stoffen- te genieten, is het gebruik van fytosomen. De productie van fytosomen is onderworpen aan een gepatenteerde methode waarbij afzonderlijke bestanddelen uit een plantenextract gekoppeld worden aan fosfatidylcholine uit soja (ook sojalecithine genoemd).

Wat is zo uitzonderlijk aan CurcuPhyt?
- Zéér stabiel curcuminepreparaat dat in een lage dosering fysiologisch werkzaam is en je met een gerust gevoel kunt gebruiken
- Optimale biologische beschikbaarheid van curcumine door koppeling aan fosfatidylcholine uit soja via het gepatenteerde fytosoomproces
- Bevat een natuurlijk curcuminoïdencomplex: 75% curcumine, 15% demethoxycurcumine en 10% bisdemethoxycurcumine
- Het curcuminoïdenfytosoom is 29 maal beter opneembaar dan een niet gebonden complex
- Beproefde kwaliteit


Inhoud:
60 vegetarische capsules

Dosering:
2 x 1 vegetarische capsule per dag

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode.

Ingrediënten:
1 vegetarische capsule bevat: Kurkuma fytosoom gestandaardiseerd op 100 mg curcyminoïden 500 mg. 

Ingrediënten: vulstof (microkristallijne cellulose), lecithine (soja), capsule (hydroxypropylmethylcellulose), kurkuma-extract (Curcuma longa), antiklontermiddel (siliciumdioxide), antiklontermiddel (dicalciumfosfaat), antiklontermiddel (magnesiumstearaat)

Allergeen:
Soja.

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 15% Tot 9,71
3 15% Tot 14,57
4 15% Tot 19,43
5 25% Tot 40,48