Het artikel is in uw winkelwagen geplaatst.
Dit venster sluit in: 3 sec

 

Team

Dr. C.J.M. (Cor) Arts:
Cor Arts heeft na zijn studie Medische Biologie aan de Universiteit Utrecht zijn promotieonderzoek succesvol afgerond. Tijdens zijn promotie legde hij de relatie tussen voedingsvezel en borstkanker en het mechanisme hierachter. Daarnaast volgt hij een studie Orthomoleculaire Geneeskunde aan het Faché Instituut voor Orthomoleculaire Wetenschappen (FIOW) te Laarne, België.

 

Ir. P.C.J.M. (Paul) Arts:
Paul Arts heeft Agrarische Bedrijfskunde gestudeerd aan HAS Den Bosch en later heeft hij zijn opleiding Management Studies aan Wageningen UR afgerond. Tijdens zijn opleiding heeft hij meegewerkt aan de oprichting van Arts Food Supplements BV met het doel om kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen op de markt te brengen.

 

Voedingssupplementen op YouTube, blijf op de hoogte van al het nieuws Voedingssupplementen op FaceBook Voedingssupplementen op Twitter, blijf op de hoogte van al het nieuws Voedingssupplementen op LinkedIn, blijf op de hoogte van al het nieuws Voedingssupplementen op Google+, blijf op de hoogte van al het nieuws