Hou je lichaam optimaal gezond

Eerder kwam dit boek uit met titel "Nutricijnen". Sinds kort is de nieuwe druk uitgebracht!

Meer informatie

21,11 incl. btw

Koopt u 2 of meer artikelen van hetzelfde product? Dan ontvangt u automatisch 15% korting op de hele bestelling! Vanaf 5 stuks van hetzelfde artikel ontvangt u zelfs 25%!

Meer informatie

Voorheen verschenen onder ‘Nutricijnen’

‘Hou je lichaam optimaal gezond’ is het eerste boek dat een volledig genuanceerd verhaal brengt over de toepassingsmogelijkheden van vitaminen, mineralen, bioactieve stoffen, probiotica en fytotherapeutische preparaten in hun meest natuurlijke vorm.

 

Reinhard Verlinden is er in geslaagd om op een vermakelijke manier harde wetenschappelijke bewijzen om te toveren tot een begrijpbare handleiding voor elke gezondheidsbewuste consument. De lezer komt te weten hoe uitsluitend ‘hoogkwalitatieve’ supplementen gunstig zijn voor het energieniveau, de gewrichten, het afweersysteem, de geheugenfunctie en de conditie van hart en bloedvaten. Een nutricijn of hoogkwalitatief supplement is stabiel, zuiver, veilig, goed opneembaar, fysiologisch actief en voldoende hoog gedoseerd, aldus de auteur. Hij voegt er nog aan toe dat met enkel de informatie van op het etiket niemand kan oordelen of aan deze criteria is voldaan. Gelukkig legt Reinhard Verlinden haarfijn uit welke vragen de consument aan zijn supplementenleverancier moet stellen om voor zichzelf het allerbeste supplement te kiezen. Het gaat per slot van rekening over ieders eigen gezondheid. De vele praktische tips om tot een verantwoord supplement te komen, maken dit boek onmisbaar voor elke gezondheidsbewuste consument.

 

Reinhard Verlinden - Hou je lichaam optimaal gezond

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 15% Tot 6,33
3 15% Tot 9,50
4 15% Tot 12,67
5 25% Tot 26,39